tapéta>> Tovább a tapéta keresőre >>

Az ízlésesen megtervezett és összeválogatott tapéták teremtik meg a lakás harmóniáját.
tapéta A megfelelő tapéta kiválasztásánál az első szempont a felhasználási igényünk legyen.
Ez után válasszuk ki a megfelelő színű és mintájú tapétát.

Tovább a tapéta keresőre

Általában az anyaga és négyzetmétersúly szerint különböztetjük meg őket. Anyaga szerint lehet papír, textil, fa, bőr, műanyag és ezek kombinációi. Tapéta vásárlásakor szükség van megelőző számításra, vagyis a falak méreténél vegyük figyelembe a nyílászárók méretét is.
Alapértelmezett csomagolása 53cmx10m tekercset jelent, de időnként eltérhet.
Vegyük figyelembe a tapéta mintáját, hiszen gyakran illesztést igényel, ami csíkonként akár 20-30cm veszteséget is jelenthet.
Ez a további 10% anyagmennyiség megvásárlást is indokolttá tehet.

Tovább a tapéta keresőre

Kibővült választékkal, szívélyes kiszolgálással, gyors és precíz munkával állandóan megújuló akciókkal és kedvezményes árakkal várjuk Önt a város szívében.

tapéta tapéta Tovább a tapéta keresőre

terjedtek el. Az alapja egyrétegű papír a felülete pedig sima vagy dombornyomott. Két vagy több papírrétegből pedig a kasírozott papírtapéta áll. A dupla papírréteg a mintát kihangsúlyozó dombornyomással készül a falon is tartósan megmarad a hatása. Az üvegszövet tapéta finom üvegszálból szőtt típus.
Felragasztás után többször is átfesthető . Tartós mosható, ütésálló. Nagy forgalmú, szennyezésnek kitett helyekre kifejezetten ajánljuk. A hőszigetelős tapéta zártcellás polietilén habanyagból készül. Csökkenti a falak lehűlését és az apróbb hibákat a falfelületen eltakarja. A vinyl-tapéta, úgy készül,hogy kétrétegű alappapírra viszik fel a mű selyem fedőréteget. A felülete lehet nyomott, sima vagy dombormintás, de ezek igen ellenállóak és könnyen tisztíthatóak. A vlies tapéta cellulóz és poliészter alapú textília hordozóra készül, különböző domború mintázatú felületekkel. Kifejezetten ajánlott tetőtéri szobák tapétázására, ahol a mozgások miatt apró repedések keletkezhetnek , mivel erős és rugalmas anyag, ezért kisebb mozgások hatására sem reped. Az öntapadós tapéta műanyag felületű tapéta aminek a hátoldala ragasztós,így sima felületre felragasztható. Általában különbféle felületet utánoznak mint például fa, márvány stb.
A képtapéta (poszter) eredeti fénykép vagy grafika alapján készül amivel egy teljes falat tudunk díszíteni.